Psychopharmacology και φάρμακα. Επεξεργασία για την απώλεια τρίχας. Ποια είναι τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης;. Look around, touch life!.

by Czech

by German

by English

by Spanish

by French

by Greek

by Italian

by Dutch

by Portuguese

by Swedish





 

 





Είναι η ευημερία η επιλογή σας;


Psychopharmacology και φάρμακα

Psychopharmacology και φάρμακα

Σε πολλές περιπτώσεις, τα φάρμακα είναι ουσιαστικά. Εάν πάσχετε από τη μανία, μια σημαντική κατάθλιψη, ή μια παρανοϊκή αναταραχή, φάρμακα μπορεί πραγματικά να είναι σε θέση να σας αποκαταστήσει κανονικό σε μόνο σας. Για άλλους όρους, όπως η σχιζοφρένια, τα φάρμακα ελέγχουν και τροποποιούν τα συμπτώματα στο βαθμό ότι ένα πρόσωπο μπορεί να μείνει στην κοινότητά του. Τα φάρμακα διευκολύνουν επίσης τα στενοχωρώντας συμπτώματα, που επιτρέπουν σε ένα πρόσωπο για να συμμετέχουν σε μια θεραπευτική σχέση και να επαν-δεσμεύσουν στις δραστηριότητες της καθημερινής ζωής της. Μερικές φορές ένα φάρμακο είναι ένα χρήσιμο πρόσθετο μέτρο κατά τη διάρκεια των ιδιαίτερα αγχωτικών χρόνων, ίσως στο αρχικό στάδιο της επεξεργασίας ή σε μια εποχή της κρίσης. Εκείνοι οι ασθενείς με τις σκεπτόμενες αναταραχές ή την παραισθησιακή εμπειρία μπορούν να διατηρηθούν μόνο με τα κατάλληλα αντιψυχωτικά φάρμακα.

Δεν είναι εξ ολοκλήρου σαφές γιατί τα ψυχοτροπικά φάρμακα λειτουργούν ακόμα, φαίνεται ότι επανεγκαθιδρύουν την ισορροπία μέσα στη χημεία του εγκεφάλου. Η συμπεριφορά καθορίζεται μέσω των μηνυμάτων που διαβιβάζονται μέσα στον εγκέφαλο από ένα κύτταρο νεύρων σε άλλο μέσω των διάφορων χημικών ουσιών. Αυτές οι χημικές ουσίες καλούνται νευροδιαβιβαστές. Μέσω των εκατομμυρίων των κυττάρων νεύρων μέσα στον εγκέφαλο, οι χημικές ουσίες προκαλούν τις μνήμες, τα σχέδια ύπνου, τις αντιλήψεις, τα συναισθήματα, τις διαθέσεις και τις σκέψεις. Το ηλεκτρικό ρεύμα που φέρνει τα μηνύματα παραλαμβάνεται από τις άκρες νεύρων, αποκαλούμενες συνάψεις, οι οποίες απελευθερώνουν έπειτα το νευροδιαβιβαστή. Αυτές οι χημικές ουσίες, στη συνέχεια, διαδίδουν το μήνυμα με την υποκίνηση των επόμενων νεύρων στη γραμμή για να στείλουν στο ηλεκτρικό μήνυμα. Μόλις χρησιμοποιηθεί, η χημική ουσία νευροδιαβιβαστών επιστρέφεται και αποθηκεύεται στο τέλος νεύρων. Αυτή η διαδικασία ανακύκλωσης καλείται reuptake. Όταν αυτή η κάνοντας σήμα διαδικασία πηγαίνει askew, τα αποτελέσματα βλέπουνε στη συμπεριφορά ενός προσώπου και βιώνονται στις συγκινήσεις, τις αντιλήψεις, τις αισθήσεις, και τις ιδέες του.

Εάν εσύ, ή κάποιος που ξέρετε, έχει τα συμπτώματα της ανησυχίας, μια επίσκεψη στον οικογενειακό παθολόγο είναι συνήθως η καλύτερη θέση για να αρχίσει. Ένας παθολόγος μπορεί να βοηθήσει να καθορίσει εάν τα συμπτώματα οφείλονται σε μια αναταραχή ανησυχίας, κάποια άλλη φυσική κατάσταση, ή και σοι δύο. Συχνά, το επόμενο βήμα να πάρει τη θεραπεία για μια αναταραχή ανησυχίας είναι παραπομπή σε έναν διανοητικό προσφέροντα ιατρικές υπηρεσίες.

τον διαβάστε...





Επεξεργασία για την απώλεια τρίχας

Επεξεργασία για την απώλεια τρίχας

Η σημαντικότερη αιτία της απώλειας τρίχας είναι ανεπαρκής διατροφή. Ακόμη και μια μερική έλλειψη σχεδόν οποιασδήποτε θρεπτικής ουσίας μπορεί να αναγκάσει την τρίχα για να πέσει. Αλλά η τρίχα αυξάνεται κανονικά μετά από μια φιλελεύθερη εισαγωγή αυτών των βιταμινών. Ένας υψηλός - η πρωτεΐνη και και μια πλούσια διατροφή σιδήρου συστήνονται για την απώλεια τρίχας. Μια επαρκής εισαγωγή των ακατέργαστων λαχανικών, νωποί καρποί, σαλάτες, πράσινα φυλλώδη λαχανικά πρέπει να περιληφθεί στη διατροφή σε κανονική βάση.

Alopecia Areata - σε αυτόν τον τύπο απώλειας τρίχας, η τρίχα πέφτει συνήθως έξω, με συνέπεια τα συνολικά ομαλά, στρογγυλά μπαλώματα για το μέγεθος ενός νομίσματος ή μεγαλύτερος. Μπορεί, σπάνια, να οδηγήσει στην πλήρη απώλεια τρίχας κρανίων και σωμάτων. Αυτή η ασθένεια μπορεί να έχει επιπτώσεις στα παιδιά ή τους ενηλίκους οποιασδήποτε ηλικίας. Η αιτία alopecia του areata είναι άγνωστη. Εκτός από την απώλεια τρίχας, τα επηρεασθε'ντα πρόσωπα είναι γενικά στην άριστη υγεία. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η τρίχα ξαναμεγαλώνει από το. Οι δερματολόγοι μπορούν να θεραπεύσουν πολλούς ανθρώπους με αυτόν τον όρο. Οι επεξεργασίες περιλαμβάνουν τα επίκαιρα φάρμακα, ένα πρόσθετο είδος ελαφριάς επεξεργασίας, ή σε μερικές περιπτώσεις τα χάπια.

Ανεπαρκής πρωτεΐνη στη διατροφή - μερικοί άνθρωποι που πηγαίνουν στις διατροφές συντριβής που είναι χαμηλές στην πρωτεΐνη, ή έχουν τις σοβαρά ανώμαλες συνήθειες κατανάλωσης, μπορούν να αναπτύξουν τον πρωτεϊνικό υποσιτισμό. Το σώμα θα σώσει την πρωτεΐνη με τη μετατόπιση των τριχών ανάπτυξης στη στηργμένος φάση. Το ογκώδες σκόρπισμα τρίχας μπορεί να εμφανιστεί δύο έως τρεις μήνες αργότερα. Η τρίχα μπορεί έπειτα να εξαχθεί από τις ρίζες αρκετά εύκολα. Αυτός ο όρος μπορεί να αντιστραφεί και να αποτραπεί με την κατανάλωση της κατάλληλης ποσότητας της πρωτεΐνης και, κατά κάνοντας δίαιτα, διατηρώντας την επαρκή πρωτεϊνική εισαγωγή.

Θεραπείες καρκίνου - μερικές θεραπείες καρκίνου θα αναγκάσουν τα κύτταρα τρίχας για να σταματήσουν. Οι τρίχες γίνονται λεπτές και διακόπτουν δεδομένου ότι βγαίνουν το κρανίο. Αυτό εμφανίζεται μια έως τρεις εβδομάδες μετά από την επεξεργασία. Οι ασθενείς μπορούν να χάσουν μέχρι 90 τοις εκατό της τρίχας κρανίων τους. Η τρίχα θα ξαναμεγαλώσει αφότου τελειώνει η επεξεργασία. Οι ασθενείς μπορούν να θελήσουν να πάρουν τις περούκες πριν από τη θεραπεία.

Χαμηλός σίδηρος ορών - η ανεπάρκεια σιδήρου παράγει περιστασιακά την απώλεια τρίχας. Μερικοί άνθρωποι δεν έχουν αρκετό σίδηρο στις διατροφές τους ή δεν μπορούν να απορροφήσουν πλήρως το σίδηρο. Οι γυναίκες που έχουν τις βαριές εμμηνορροϊκές περιόδους μπορούν να αναπτύξουν την ανεπάρκεια σιδήρου. Ο χαμηλός σίδηρος μπορεί να ανιχνευθεί από τις εργαστηριακές δοκιμές και μπορεί να διορθωθεί με τη λήψη των χαπιών σιδήρου.

Περίπου 90 τοις εκατό της τρίχας στο κρανίο ενός προσώπου αυξάνονται σε οποιοδήποτε χρόνο. Η φάση αύξησης διαρκεί μεταξύ δύο και έξι ετών. Δέκα τοις εκατό της τρίχας είναι σε μια στηργμένος φάση που διαρκεί δύο έως τρεις μήνες. Στο τέλος του στηργμένος σταδίου της, η τρίχα ρίχνεται. Όταν μια τρίχα ρίχνεται, μια νέα τρίχα από το ίδιο θυλάκιο αντικαθιστά την και τις αυξανόμενες ενάρξεις κύκλων πάλι.

τον διαβάστε...





Ποια είναι τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης;

Ποια είναι τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης;

Οι περισσότερες γυναίκες σκέφτονται την εμμηνόπαυση ως χρόνος της ζωής όταν τελειώνουν οι εμμηνορροϊκές περίοδοί τους. Αυτό εμφανίζεται συνήθως κατά τη διάρκεια της μέσης ηλικίας, όταν δοκιμάζουν επίσης οι γυναίκες άλλες ορμονικές και φυσικές αλλαγές. Για αυτόν τον λόγο, η εμμηνόπαυση καλείται μερικές φορές «αλλαγή της ζωής».

Καθώς τα επίπεδα ορμονών πέφτουν, το σχέδιο μιας γυναίκας της εμμηνορροϊκής αιμορραγίας γίνεται συνήθως ανώμαλο. Πολλές γυναίκες ζουν τις ελαφριές, πηδημένες ή πρόσφατες περιόδους για αρκετούς μήνες σε ένα έτος πριν από τη στάση περιόδων τους συνολικά. Μερικές γυναίκες μπορούν να δοκιμάσουν την βαρύς-από-κανονική αιμορραγία. Είναι σημαντικό να συνειδητοποιηθεί ότι έως ότου η εμμηνόπαυση είναι πλήρης, μια γυναίκα μπορεί ακόμα να γίνει έγκυος ακόμα και όταν οι περίοδοι είναι ελαφριές ή λειμμένες.

Εντούτοις, τα πρόσφατα στοιχεία έχουν δείξει ότι υπάρχουν μερικοί κίνδυνοι που συνδέονται με τη χρήση αυτών των φαρμάκων. Η θεραπεία οιστρογόνου μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο των καρδιακών παθήσεων, του κτυπήματος, του καρκίνου του μαστού και θρόμβων αίματος σε έναν μικρό αριθμό γυναικών. Αφ' ενός, αποτρέπει τα σπασίματα και μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο καρκίνου κόλου. Επομένως, η απόφαση να χρησιμοποιηθεί η θεραπεία αντικατάστασης ορμονών για να μεταχειριστεί τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης είναι μια μεμονωμένη απόφαση. Μια γυναίκα πρέπει να μιλήσει στο γιατρό της για τους κινδύνους και τα οφέλη θεραπείας αντικατάστασης ορμονών για την.

Όλες οι μετεμμηνοπαυστικές γυναίκες που έχουν οστεοπόρωση ή είναι σε κίνδυνο οστεοπόρωσης πρέπει να πάρουν τα συμπληρώματα ασβεστίου και βιταμινών d. Η συνηθισμένη συνιστώμενη συμπληρωματική δόση είναι 1.000 χιλιοστόγραμμα του ανθρακικού άλατος ασβεστίου (που λαμβάνεται με τα γεύματα) ή του κιτρικού άλατος ασβεστίου καθημερινά. Είναι καλύτερο να ληφθεί αυτό ως 500 χιλιοστόγραμμα δύο φορές την ημέρα. Οι γυναίκες χρειάζονται επίσης 800 διεθνείς μονάδες της βιταμίνης d καθημερινά.

τον διαβάστε...





 

 





Read our other articles:




Look around, touch life!





Sitemap



© Copyright 2007 Healthcare Society of America.